Assalamualaikum kepada semua pembaca dan pelawat blog kami,
Kami merupakan pembekal daging kambing perap dan lokasi utama kami bekalkan adalah di kawasan KERTEH, KEMAMAN, PAKA, DUNGUN, KUALA TERENGGANU, KUANTAN DAN KOTA BHARU.
Jenama diberi adalah "KAMBING PERAP KERTEH" kerana ianya dipaketkan di kawasan Kerteh, Kemaman, Terengganu.
Kelebihan KAMBING PERAP KERTEH ini adalah pada rempah dan dagingnya.
Dari segi daging, kami memastikan daging kambing jenis "Lamb shoulder" sebagai pilihan utama kerana ia lembut dan mudah masak apabila dibakar. Harganya sedikit mahal, walaupun dalam bentuk bekalan mentah.
Dari segi rempah, ianya sangat istimewa kerana kami gunakan ramuan rempah lada hitam, lada putih, dan pelbagai bahan tradisional lain sebagai "resipi rahsia" kami.
Dan, yang penting, cara perapan kami pada daging kambing dengan rempah pekat tanpa ditambah air. Ini menyebabkan penggunaan rempah pada daging menaikkan bau harum, rasa lazat setelah ianya dibakar.
Kami menjual dengan konsep HOMEBASED mengikut target jualan bulanan iaitu 300pek sebulan dan juga tambahan jualan mengikut permintaan.
KAMBING PERAP KERTEH mendapat positif komen dari pembeli.
Dengan itu, kami merasmikan blog ini bagi tujuan mendekatkan lagi hubungan kami dengan pelanggan kami.
Info lain :
Ianya produk Malaysia, dibuat oleh Orang Islam dan merupakan Produk Muslim
Untuk booking/tempahan :
Hubungi Puan Nora 013-982-2263
Layak penghantaran COD:
Sekitar Kemaman, Paka, Dungun, Kerteh, Kuala Terengganu, Kuantan - mengikut kesesuaian waktu
Layak penghantaran dengan POS atau BAS :
Luar kawasan Terengganu.
Ejen kawasan Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Johor sangat dialukan. ( Anda boleh cipta jenama sendiri untuk kawasan anda - contoh; KAMBING PERAP SEDAP, KAMBING PERAP DELICIOUS, KAMBING PERAP PONTIAN, etc ... )
Terima kasih.
No comments:
Post a Comment